Fondacioni Shqiptaro Kanadez

Shqip   English


Miresevini ne Fondacionin Shqiptaro Kanadez
Ne jemi nje korporate jo fitim-prurese e formuar ne shkurt 2007, per te sherbyer si nje organizate mbeshtetese per Komunitetin Shqiptaro Kanadez. Qellimi i Fondacionit eshte qe te ofroje mbeshtetje dhe mbrojtje per zhvillimin e vlerave Shqiptaro Kanadeze. Ne jemi modeluar si nje organizate jo fitim-prurese dhe bamiresie.

Qellimet dhe Objektivat
Fondacioni ka qellimet e meposhtme:
  • Te paraqes qarte, asnjeanshem dhe mbeshtetes i vlerave me te mira te popullit Shqiptar dhe Kanadez.
  • Perkrahjen e Komunitetit Shqiptar ne Kanada.
  • Te sherbeje si Ze Komunikimi midis dy kulturave Shqiptaro-Kanadeze
  • Te nxise aktivitete dhe te mbroje gjithcka qe te dy Qyteterimet kane arritur deri ne kohet e sotme .


    Fondacioni Shqiptaro Kanadez © 2008 Te gjitha te drejtat e rezervuara - www.albca.com/acf